Disclaimer

Aansprakelijkheid:

Hoewel de website: www.gezond-trakteren.nl met veel zorg is samengesteld, kunnen er fouten in staan. De eigenaar vand deze website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ontstaan door het gebruiken van informatie op www.gezond-trakteren.nl.

Komt u fouten of onjuistheden tegen? Meld deze dan aan het beheer van deze site door een mailtje te sturen naar: info@gezond-trakteren.nl

Auteursrecht:

Van alle werktekeningen en afbeeldingen op deze site ligt het auteursrecht bij de eigenaar van www.gezond-trakteren.nl of heeft de eigenaar van deze site toestemming deze te gebruiken.

Het is niet toegestaan zonder toestemming afbeeldingen en/of werktekeningen van www.gezond-trakteren.nl geheel of ten dele te gebruiken voor commerciële doeleinden of eigen sites.

Alle traktatie werktekeningen zijn gratis en worden niet verkocht. Het is dan ook niet toegestaan werktekeningen gemaakt door www.gezond-trakteren.nl of traktaties die gemaakt zijn m.b.v. werktekeningen van www.gezond-trakteren.nl te verkopen, tenzij daar schriftelijk toestemming voor gegeven is door de eigenaar van deze site.

Wilt u bezwaar maken tegen het gebruik van informatie, afbeeldingen of wektekenigen op deze site? Neem dan contact op door een mail te sturen naar: info@gezond-trakteren.nl

Uw bezwaar zal worden beoordeeld en indien nodig zal de informatie, afbeelding of werktekening verwijderd of aangepast worden.